Kitörünk a hétköznapokból

 
Műkörmösnek lenni jó! Szeretjük a munkánkat, mert minden  nap tartogat valami újat. Hiába dolgozunk együtt egy viszonylag állandó vendégkörrel még így is nap mint nap lehetőségünk van kiélni a kreativitásunkat és alkotni. 

Van azonban egy olyan terep a szakmánkban ahol nem csak lehetőségünk van kibontakoztatni a tudásunkat hanem össze is tudjuk azt mérni más körmösök tudásával.  Ez a versenyzés világa!
 
Szeretünk versenyezni. Ezen alkalmakkor a fantáziánknak tényleg semmi sem szabhat gátat és igazi művészekként alkothatunk. Az esetek zömében még az idő sem korlátoz bennünket, hiszen nyugodt szalon körülmények között dolgozhatunk a megálmodott koncepció mentén.

Számos versenysiker áll már a hátunk mögött és reméljük még jócskán lesz lehetőségünk megméretni magunkat különböző témákban és versenyeken. 

Versenyek eredmények

Studio Flash Halloween Plakátfotó verseny

Studio Flash Halloween Plakátfotó verseny

2019.10.31.

2019 év végéhez közeledve a Studio Flash műköröm szaküzlet online plakátfotó versenyt hirdetett Halloween témában. Szőke Tímea kolléganőnk ment látott és győzött. elkészített ugyanis egy véresen komoly versenymunkát.

Autumn körömdíszítő verseny

2019.10.21.

Szőke Tímea a 2019 őszén a gellakk.com műköröm alapanyagokat forgalmazó cég által szervezett szalonkörömdíszítő versenyen második helyezést ért el.

INTERBEAUTY PRAGUE 2014

2014.06.14.

Nemzetközi vizekre eveztem a versenyzésben! Hatalmas tapasztalat és még nagyobb élmény volt a cseh fővárosban megmérettetni a tudásomat.

12