Géllak - a tartós lakkozás

Orosz gépi v. száraz manikűr, a professzionális géllakkozásért

Te is láttál már tökéletes hibátlan körmöket és gyönyörű bőrt a köröm körül?

Szeretnéd, ha végre a Te kezeden is hibátlanul lenne felkenve a géllak és nem egy hetes lenövéssel jönnél ki a körömszalonból? 
 
A megoldás az oroszok által kifejlesztett kombinált száraz manikűr, mellyel tökéletes felületet biztosithatunk az anyag felhordásához.

A legújabb manikűr technika pár éve robbant be a köztudatba.  A közösségi média különböző platformjain megjelenő tökéletes, szinte a bőr alól kinövő körömlakkozással ejtette ámulatba a szakembereket és a vendégeket egyaránt. Ez a speciális technika a köröm körüli bőr tökéletes megemelését és eltávolítását teszi lehetővé. Ennek köszönhetően tökéletes lakkozással tudjuk megörvendeztetni a vendégeinket. 


Géllak, vagyis tartós zselés lakkozás mára legalább olyan elterjedté vált mint a műköröm. Ez a technika a hagyományos lakkozás és a zselé legjobb tulajdonságait ötvözi, így biztosítja a ragyogó színeket, a tartósságot és a hagyományos lakkozás során gyakran felmerülő problémák kiküszöbölését (hosszú száradási idő, belenyúlás). Elkészítése körülbelül egy órát vesz igénybe és minimum három hétig ragyogó marad. Hála a folyamatos fejlesztésnek, egyre több és egyre szebb színekben érhető el ez a közkedvelt szolgáltatás. A hagyományos egyszínű változatok mellet, a francia lakkozás kedvelői is örülhetnek, hiszen Géllakból ezt is tartósan és esztétikusan tudjuk megvalósítani. A manapság igen népszerű színátmenetes körmöket is gyönyörűen el lehet készíteni ebből a remek anyagból. Mindemellett közel olyan változatosan lehet díszíteni akárcsak a műkörmöt.

Ilyen körmöket szeretnék én is!

Géllak munkáink

Tartós zselés lakkozás (Gellac) - Illusion Körömszalon

Illusion Körömszalon
Műköröm - Géllak - Pedikűr

Telefon: +36 30 670 3325
E-mail: info@mukorombudan.hu
Elérhetőség: 1023 Budapest Ürömi utca 3.