Pedikűr - az ápolt, egészséges lábakért

Lábaink ápolása a szépségápolás mellett egészségügyi szempontból is fontos. Pedikűr során frissítő fertőtlenítő lábáztatás után eltávolítjuk a bőrkeményedést, szükség esetén a benőtt körmöt illetve a tyúkszemet is. A körmöket rövidítjük formázzuk, a letapadt bőrt fellazítjuk majd eltávolítjuk. Igény esetén körömlakkal, Shellac-al vagy géllakkal díszítjük a körmöket.
A lábápolás ma már a szépségápolás olyan területe, amelynek szívesen szentelünk külön időt és helyet – ahol kényelmes, elegáns, lelket melengető légkörben engedhetjük át magunkat a pihenésnek, míg lábainkat kényeztetik.


Az Illusion Körömszalonban a Cuccio, a CND valamint számos jól bevált prémiumkategóriás termékkel dolgozunk a lábápolás során.
pedi

Nyári lábápolás 

 
Itt a nyár, a jó idő, végre megszabadulhatunk a ruháinktól és a cipőnktől. Ez azonban néha kellemetlenségekkel is jár, ugyanis míg télen nemcsak a zokni, hanem a lábbeli is rejti a lábat, addig nyáron nem csupán a melegnek, hanem a figyelő tekinteteknek is ki vagyunk téve.

 
Nyáron lábaink bőrét körmét is jóval több hatás éri, mint a téli védettebb időszakban. Az időszak egyik legfőbb áldozata a sarok, ami könnyen kiszáradhat és a bőrkeményedések is előszeretettel megjelennek a szandálok, papucsok használatával. A repedezett sarok pedig nemcsak hogy nem szép látvány, ha elhanyagoljuk, bizony komoly fájdalom forrása is lehet. Ezért ha azt tapasztaljuk, hogy a sarkunkat megviseli a nyár, érdemes szakemberhez fordulni. 

Spa pedikűr

 
A Spa pedikűr ötvözi a kényeztető kezeléseket és a hagyományos pedikűrt. Kényeztető lábfürdővel, tengeri sós radírozással, pakolással kényeztetjük a fáradt lábakat, majd a kezelés végén frissítő lábmasszázzsal tesszük teljeskörűvé az élményt.

Körömprotézis

 
A körömprotézis műköröm alapanyagból készített pótlás a természetes körömre. Segítségével a sérült körmöket esztétikailag javíthatjuk. A körömprotézis nem alkalmazható fertőző, gombás körmök esetén. Amennyiben ilyen megerősítés kerül a lábkörmökre, fokozottan fontos azoknak a rendszeres felülvizsgálata és ellenőrzése. A zárt cipő viselésekkor egy már megnőtt köröm könyebben megnyomódhat ezáltal nem megfelelő odafigyelés mellett könyebben kialakulhatnak problémák.

Pedikűrös munkáink

Illusion Körömszalon
Műköröm - Géllak - Pedikűr

Telefon: +36 30 670 3325
E-mail: info@mukorombudan.hu
Elérhetőség: 1023 Budapest Ürömi utca 3.