Szike nélküli pedikűr


Lépj be a prémium lábápolás világába Te is! Hiszen ez a legjobb dolog, ami a lábaddal történhet!

Exkluzív
Innovatív, gazdag hatóanyagú termékekel végezzük a pedikűrt melyek természetes anyagokat tartalmaznak. A termékcsalád megszületését hosszú kutató-fejlesztő munka előzte meg. Ezen az úton haladva sikerült egy magyar fejlesztésű, innovatív, gazdag hatóanyagú terméksort létrehozni.

Hatásos
8-12 percben optimalizálták a hámoldás folyamatát, mely rendkívül alapos. A tökéletesen puha, sima, selymes érzés, a hidratáló faktoroknak, széleskörű és nagy mennyiségű vitaminoknak, célzott olajoknak, értékes bőrszerkezet javító anyagoknak köszönhetően hosszútávú hatást eredményez.

Relaxáló
Igyekszünk valamennyi érzékedet elkápráztatni. Az anyagok illata rendkívül hosszú kutatás-tesztelés eredménye, mely során illatszakértők segítségével élményesszenciákat alkottunk. A kozmetikumok tapintásának megalkotása is a figyelem középpontjában volt a termékek fejlesztése közben. A hámoldó gél és speciális kendő találkozása simogatóan kellemes, a lábfürdő gyengéden öleli körbe a fáradt lábakat, a krém frissítő selymessége ideális befejezésről gondoskodik. Aki egy Glamfoot kezelésen részt vesz, egy trópusi tengerparton érezheti magát, mintha csak egy pálmafa alatt ücsörögne egy kellemes mangós Mojito társaságában.


 
 
Ha bármi kérdése van
Hívjon minket bátran!

Szeretnék időpontot foglalni szike mentes
 pedikűrre

1023 Budapest Ürömi utca 3.

Ha további szolgáltatásaink érdekelnek kattints

Illusion Körömszalon
Műköröm - Géllak - Pedikűr

Telefon: +36 30 670 3325
E-mail: info@mukorombudan.hu
Elérhetőség: 1023 Budapest Ürömi utca 3.