Illusion Körömszalon
SzolgáltatáSai

Elkészítési idő

2,5-3,5 óra

Ár

13.500.-tól

Tartósság

4-6 hét

Épített porcelán vagy zselé

Nem volt még műkörmöd, de kacérkodsz a gondolattal? Javaslom nézz körül a galériáinkban. Egyaránt megtalálhatóak a klasszikus valamint az extrém körmök is.
A műkörömépítés célja a természetes körmök hosszabbítása esztétikusabbát tétele. Akik tartósan szép és ápolt körmökre vágynak, és a természetes körmük önmagában nem kellően erős, azok számára ideális a műköröm. A műkörömépítésben akárcsak számtalan más területen is az elmúlt években hatalmas technikai fejlődés ment végbe. Rendkívül sok olyan újítás született amelyek hozzájárultak, hogy esztétikusabb, kecsesebb, tartósabb körmök készülhessenek. Számtalan új forma és szín áll rendelkezésre, az egyszerű és klasszikus francia körömtől az extrémen át a kecsesen hajlított formákig. A színeknek és a mintáknak csak a fantáziánk szabhat határt. A mára méltán közkedvelté vált körömágyhosszabbítás technikája pedig segít, hogy még esztétikusabb és tovább hordható körmöket készítsünk.
Szalonunkban egyaránt készítünk zseléből és porcelánból is műkörmöket. Amennyiben nincs konkrét elképzelésed az anyagot illetően nyugodtan bízd rá magad kollégáinkra. Számtalan hiedelemmel ellentétben egyik anyag típus sem rosszabb a másiknál. Mind a két anyagcsoporttal lehet tartós esztétikus jól hordható körmöket építeni. A lényeg mindig a szakember, akit megtisztelsz a Bizalmaddal.

Elkészítési idő

2,5-3,5 óra

Ár

13.500.-tól

Tartósság

4-5 hét

Műköröm töltés - Saját köröm megerősítése

A saját köröm megerősítése elsősorban azon Vendégeink számára ideális megoldás, akik jobban igénybe veszik a kezeiket/körmeiket és így a tartós lakkozás önmagában nem elegendő számukra. A végeredmény ebben az esetben is egy tökéletes felületű vékony ám mégis erős köröm.
 
Ha számodra a géllak nem volt elég erős és tartós, ám mégsem szeretnél hosszabb körmöket mint amekkora a saját körömlemezed, az ideális megoldás a saját köröm megerősitése műköröm alapanyaggal.

Ha ezt a szolgáltatásunkat választod a körmeidet alaposan előkészitjük formázzuk majd ezt követően a köröm formájától függően megfelelő mennyiségű porcelán, zselé vagy akrilzselé alapanyagból megerősitő réteget épitünk a körmödre. Ezt formázást követően az általad megállmodott módon díszítjük.

Ugyanolyan sokrétűen lehet elkészíteni akár csak a műkörmöket. Lehet egyszinűre, színesre franciára vagy akár babyboomerre festeni, bizonyos anyagtipusnál eleve a választott designnak megfelelően visszük fel az anyagokat.
Felületi díszítésben a műkörömhöz hasonlóan csak a képzelet szabhat határt.
Inspirációkért kövess bennünket a Pinteresten vagy az Instagramon!
Szalonunkban egyaránt készítünk zseléből és porcelánból is töltést/saját köröm megerősítést. Amennyiben nincs konkrét elképzelésed az anyagot illetően nyugodtan bízd rá magad kollégáinkra. Számtalan hiedelemmel ellentétben egyik anyag típus sem rosszabb a másiknál. Mind a két anyagcsoporttal lehet tartós esztétikus jól hordható körmöket építeni. A lényeg mindig a szakember, akit megtisztelsz a Bizalmaddal.

Elkészítési idő

3-6 óra

Ár

6000.-/óra

Tartósság

~ 4 hét

Extrém műköröm építés - Extrém díszítés

Orosz mandula, pipe, edge, stiletto extrém hosszú hajlított kocka? Ismerősen csengetnek ezek az elnevezések? Ha igen Te már jártas vagy a műkörmök extrémebb világában.

Az extrém körömépités kicsit túlmutat a szalon körmök világán. Elsősorban a versenyekre készülve szoktunk ilyen formákat készíteni  hiszen ahogy a nevük is tükrözi, ezekhez extra idő, extra tudás, extra gyakorlat és nem utolsó sorban extra mennyiségű anyag szükséges. Minden extrém kategóriába tartozó köröm forma megépítése komoly felkészültséget igényel, hiszen speciális technikával kell felhelyezni a sablont, más módon és mennyiségben kell kialakítani a tartósságát biztosító balance pontot és kialakítani a hosszú szabadszélt.

Nem véletlen, hogy az extrém műkörmök világában nem fix szabott árat szoktak meghatározni, hanem óradíjat. Egy egy forma kialakítása akár 5 órát is igénybe vehet, de előfordulhat ettől hosszabb idő is.
Szalonunkban egyaránt készítünk zseléből és porcelánból is műkörmöket. Amennyiben nincs konkrét elképzelésed az anyagot illetően nyugodtan bízd rá magad kollégáinkra. Számtalan hiedelemmel ellentétben egyik anyag típus sem rosszabb a másiknál. Mind a két anyagcsoporttal lehet tartós esztétikus jól hordható körmöket építeni. A lényeg mindig a szakember, akit megtisztelsz a Bizalmaddal.

Elkeszítési idő

1-1,5 óra

Ár

9.500.-tól

Tartósság

3-5 hét

Géllakk - a tartós zselés lakkozás 

Gel Lac, vagyis tartós zselés lakkozás mára legalább olyan elterjedté vált mint a műköröm. Ez a technika a hagyományos lakkozás és a zselé legjobb tulajdonságait ötvözi, így biztosítja a ragyogó színeket, a tartósságot és a hagyományos lakkozás során gyakran felmerülő problémák kiküszöbölését (hosszú száradási idő, belenyúlás). Elkészítése körülbelül egy órát vesz igénybe és minimum három hétig ragyogó marad. Hála a folyamatos fejlesztésnek, egyre több és egyre szebb színekben érhető el ez a közkedvelt szolgáltatás. A hagyományos egyszínű változatok mellet, a francia lakkozás kedvelői is örülhetnek, hiszen Gel Lac-ból ezt is tartósan és esztétikusan tudjuk megvalósítani. A manapság igen népszerű színátmenetes körmöket is gyönyörűen el lehet készíteni ebből a remek anyagból. Mindemellett közel olyan változatosan lehet díszíteni akárcsak a műkörmöt.

apolt_kezek_manikur

Elkeszítési idő

0,5-1 óra

Ár

6.200.-tól

Tartósság

2 hét

Manikűr

A természetes körömlemez hagyományos ápolása, mely történhet áztatással illetve gépi manikűrfejek használatával is.

A körmök és a köröm körüli bőr ápolása, valamint a kéz bőrének kényeztetése mind Hölgyek, mind pedig Urak számára egyaránt fontos az ápolt megjelenéshez.

A körmök rövidítését, formázását, esetenként a köröm körüli bőr kivágását, a köröm felületének polírozását és a kéz bőrének vitaminos olajjal, valamint hidratáló krémmel való ápolását tartalmazza. Urak esetében kiegészíthető a szolgáltatás színtelen, matt körömerősítő használatával. Hölgy vendégeink számára ideális kiegészítés manikűr mellé a Shellac, géllak illetve a Japán manikűr, esetleg a hagyományos körömlakkozás.

 
- Japán manikűr - 

A természetes körmök ápolására, erősítésére alkalmazzuk. A természetes körömlemezt finoman felbolyhozzuk majd szarvasbőr polírozóval először egy méhviasz alapú pasztát, majd talkum port dolgozunk a körömbe. A természetes köröm ennek hatására ápolt és magasfényű lesz. Ez a fény lenövésig tartós. Hagyományos manikűr után lakkozás nélkül csillogó fényes hatású körmöket eredményez. Japán manikűrt követően a körömlakkozás viszont nem javasolt, hiszen a fényesre polírozott körömlemezen nem lesz tartós a lakkozás.
- Paraffinos kézápolás -
 
 A kéz bőrének egyik leghatékonyabb ápolási módja a paraffinos kézápolás. Kezelés után a kézbőre hidratálódik, kisimul, bársonyos tapintású, egészségesen fénylő lesz. A kellemes meleg kezelés kifejezetten jó hatással van az ízületekre. A merev, fáradt ízületek a paraffinos kezelés után ismét „olajozottan" működnek.

A paraffinos kezelés lényege, a bőr hidratálása, regenerálása, revítalizálás. A paraffinos kézápolás pozitív hatása elsősorban abból adódik, hogy a kellemesen meleg kozmetikai paraffin pakolás alatt a hidratáló kézkrémek hatóanyagai a bőr alsó rétegeibe hatolnak, így a sejtek működését segítik. Ezzel a bőr öregedését lehet késleltetni, a kézbőrt ért káros hatások kellemetlen tüneteit lehet eltüntetni, illetve halványítani. Minden bőrtípushoz a megfelelő hatóanyagú krémet ajánlott használni, azért, hogy a paraffinos ápolás valóban a bőrnek a leghatékonyabb legyen. A paraffinos kézápolás mindenkinek ajánlott, hiszen a kézbőrét folyamatosan érik káros környezeti hatások, vegyszerek, szennyeződések, por. Ezek a káros anyagok a kézbőrét és a körmöket kiszárítják. A száraz kézbőr hamar öregszik, megjelennek az úgy nevezett májfoltok.
 
spa_kezapolas_illusionkoromszalon

Elkeszítési idő

0,5 óra

Ár

5.500.-tól

Tartósság

2-4 hét

SPA kézápolás

Fáradt, igénybe vett kezek hidratáló ápolása, tökéletes kiegészítő szolgáltatás bármely kézápolás mellé.

Elkeszítési idő

1-2,5 óra

Ár

6.500.-tól

Tartósság

3-6 hét

Pedikűr és lábápolás

Lábaink ápolása a szépségápolás mellett egészségügyi szempontból is fontos. Pedikűr során frissítő fertőtlenítő lábáztatás után eltávolítjuk a bőrkeményedést, szükség esetén a benőtt körmöt illetve a tyúkszemet is. A körmöket igény esetén rövidítjük, tisztítjuk majd hatóanyagos krémmel ápoljuk a bőrt. Igény esetén körömlakkal, Shellacal vagy géllakkal díszítjük a körmöket.

Illusion Körömszalon
Műköröm - Géllak - Pedikűr

Telefon: +36 30 670 3325
E-mail: info@mukorombudan.hu
Elérhetőség: 1023 Budapest Ürömi utca 3.