Műköröm

Nem volt még műkörmöd, de kacérkodsz a gondolattal? Javaslom nézz körül a galériáinkban. Egyaránt megtalálhatóak a klasszikus valamint az extrém körmök is.

A műkörömépítés célja a természetes körmök hosszabbítása esztétikusabbát tétele. Akik tartósan szép és ápolt körmökre vágynak, és a természetes körmük önmagában nem kellően erős, azok számára ideális a műköröm.

A műkörömépítésben akárcsak számtalan más területen is az elmúlt években hatalmas technikai fejlődés ment végbe. Rendkívül sok olyan újítás született amelyek hozzájárultak, hogy esztétikusabb, kecsesebb, tartósabb körmök készülhessenek. Számtalan új forma és szín áll rendelkezésre, az egyszerű és klasszikus francia körömtől az extrémen át a kecsesen hajlított formákig.

A színeknek és a mintáknak csak a fantáziánk szabhat határt. A mára méltán közkedvelté vált körömágyhosszabbítás technikája pedig segít, hogy még esztétikusabb és tovább hordható körmöket készítsünk.

Porcelán vagy zselé?

Szalonunkban egyaránt készítünk zseléből és porcelánból is műkörmöket. Amennyiben nincs konkrét elképzelésed az anyagot illetően nyugodtan bízd rá magad kollégáinkra.

Számtalan hiedelemmel ellentétben egyik anyag típus sem rosszabb a másiknál. Mind a két anyagcsoporttal lehet tartós esztétikus jól hordható körmöket építeni. A lényeg mindig a szakember, akit megtisztelsz a Bizalmaddal.

Rövid vagy hosszú köröm?

Első alkalommal általában célszerűbb rövidebb hosszt választani, így szépen fokozatosan hozzá fogsz tudni szokni az új körmeidhez. :)
 
Ha már "gyakorlott" műkörömviselő vagy Neked csak a képzlet szabhat határt. Amennyiben extrém formát szretnél (Monroe, Orosz mandula, Gótikus Mandula, Pipe vagy Edge) mindenképpen előre egyeztessünk telefonon. Ezeknek a formáknak az elkészítése hosszabb folyamat mint egy klasszikus szalon formáé, ezért fontos, hogy kellő időt szánjunk rá.Első alkalommal általában célszerűbb rövidebb hosszt választani, így szépen fokozatosan hozzá fogsz tudni szokni az új körmeidhez. :)