Üdvözöllek a Világomban!

Machon_Melinda_műkörömépítő szakember
Versenyeredményeim

- 2018 -
Perfect Nails XIX. Nail Star körömdíszítő verseny - 2. hely

- 2016 -
Perfect Nails XIII. Nail Star Körömépítő verseny 2016 - 2. hely

- 2014 -
Beauty Forum Nail Art Magyar Kupa 2014 - 6. hely
Crystal Nails Hungarian Nail Art Cup Pin Up 2014 - 3. hely

- 2013 -
Miss Nails And Face International Competition 2013 - 3. hely
Beauty Forum Nail Art Magyar Kupa 2013 - 2. hely
Crystal Nails Hungarian Nail Art Cup Nyári színek 2013 - 2.hely
Kodi-Hungary Körömdíszítő verseny Karnevál 2013 - 1.hely
Nail Artist Hungary Mixed Media Tip-box verseny 2013 - 5.hely

Machon Melinda vagyok. Szociálpolitikus,  2010 őszétől kéz és lábápoló műkörömépítő, 2012 májusától pedig az Illusion Körömszalon megálmodója és megvalósítója!

Engedd meg, hogy bemutassam az első “gyerekünket”!

Én is mint sokan mások akik ezt a gyönyörű szakmát választották, már kislány korom óta a körmök, csillámok és strasszok bűvöletében éltem. Szerettem mindent ami szines csillogó és igazán nőcis volt.
Gimnázium után - sokakkal ellentétben én nem egyből a szakiskolában landoltam -felvételt nyertem az ELTE Társadalomtudományi Karára ahol szociálpolitikusként 2008 nyarán le is diplomáztam. Imádom az "eredeti" szakmámat, és vallom, hogy nélküle nem lennék ma az aki vagyok. Nagyon sokat formált rajtam és a mai napig hálás vagyok a sorsnak ezért a vargabetűért az életemben.
Miután lediplomáztam, a Nemzetvédelmi egyetemen kezdtem dolgozni. Itt nyílt lehetőségem rá, hogy a mindenkor áhított álomszakmát végre megszerezhessem. Szerencsémre éppen akkor indítottak egy képzést a Crystal Nailsnél és még pont be fértem a csoportba. 2010 novemberére külön dicséretben részesítse átvehettem a jeles eredményű okjs bizonyítványomat. Hihetetlen öröm volt. Örültem, mert tudtam, hogy ez a bizonyítvány és szaktudás bármikor jól jöhet, afféle “B-terv” volt.
Az élet hamar úgy hozta, hogy a B-terv előlépett fő tervvé. 2011 év elején elkezdtem dolgozni az első kis szalonban egy icipici kis asztalnál a fejmosó mellett ☺️
Nagyon izgultam, de szerencsére egy igazán támogató kolléganőm volt aki nagyon sokat segített az elindulásban. És nem volt megállás...
2012-ben az élet döntés elé állított. A kis szalon ahol dolgoztam megszűnt, és nekem döntenem kellett. Elmegyek újra és asztalt bérelek valahol vagy ugrom egy hatalmasat és belevágok a saját üzletbe.
Sok minden szólt ellene mégis az utóbbi mellett döntöttem, amiben nagyon sokat segített a férjem is. Együtt közösen szereztünk be mindent szépen apránként közösen szereltünk, festettünk ötleteltünk, és lépésről lépésre haladtunk folyamatosan forgatva vissza mindig egy kicsivel többet, hogy egyre szebb és jobb legyen a szalon. Emiatt alakult úgy, hogy a Szalont az első “gyerekünknek“ hívjuk, hiszen közösen alkottuk formáltuk a férjemmel. 
Sok minden zajlott az elmúlt évek alatt a szalonban, sok remek embert ismerhettem meg, vendéget és kollégát egyaránt. Mindenki tanított és alakított rajtam. 
Jelenleg Szőke Timi kolléganőmmel közösen igyekszünk minél több vendégnek csodálatossá varázsolni a napját egy egy szép körmön és jó kis lélekápoláson keresztül. 
Hiszem, hogy nálunk Mindenki megtalálja a stílusának megfelelő körmöket, legyen az akár visszafogott és klasszikus vagy extrém és figyelemfelkeltő! 

Csapatunk

Szőke Tímea

Szőke Tímea

Senior Nail Artist
Egyedi díszítések
Különleges megoldások
https://www.illusionsalon.hu/szoke-timea/

Illusion Körömszalon
Műköröm - Géllak - Pedikűr

Telefon: +36 30 670 3325
E-mail: info@mukorombudan.hu
Elérhetőség: 1023 Budapest Ürömi utca 3.