Illusion Körömszalon

Műköröm Budán, a második kerületben!

Szolgáltatásaink

Műköröm

 


 Tartós Lakkozás

 

- Orosz gépi v. száraz manikűrrel -

A legújabb manikűr technika mely pár éve robbant be a köztudatba.  A közösségi média különböző platformjain megjelenő tökéletes, szinte a bőr alól kinövő körömlakkozással ejtette ámulatba a szakembereket és a vendégeket egyaránt. Ez a speciális technika a köröm körüli bőr tökéletes megemelését és eltávolítását teszi lehetővé. Ennek köszönhetően tökéletes lakkozással tudjuk megörvendeztetni a vendégeinket. 


- Bővebben a Shellacról -

 


- Bővebben a GelLacról -

 

 

Manikűr

 

A körmök és a köröm körüli bőr ápolása, valamint a kéz bőrének kényeztetése mind Hölgyek, mind pedig Urak számára egyaránt fontos az ápolt megjelenéshez. A körmök rövidítését, formázását, esetenként a köröm körüli bőr kivágását, a köröm felületének polírozását és a kéz bőrének vitaminos olajjal, valamint hidratáló krémmel való ápolását tartalmazza. Urak esetében kiegészíthető a szolgáltatás színtelen, matt körömerősítő használatával. Hölgy vendégeink számára ideális kiegészítés manikűr mellé a Shellac, Gel Lac illetve a Japán manikűr, esetleg a hagyományos körömlakkozás. 

Többet szeretnék tudni!

 

Pedikűr

 

Lábaink ápolása a szépségápolás mellett egészségügyi szempontból is fontos. Ezt azok tudják igazán akik szenvedtek már egy benőtt körömsaroktól vagy egy fájdalmas tyúkszemtől. Éppen ezért a lábaink ápolása nem csupán nyáron fontos. Pedikűr során frissítő fertőtlenítő lábáztatás után eltávolítjuk a bőrkeményedést, szükség esetén a benőtt körmöt illetve a tyúkszemet is. A körmöket rövidítjük, tisztítjuk majd hatóanyagos krémmel ápoljuk a bőrt. Igény esetén körömlakkal, Shellac-al vagy Gel Lac-kal díszítjük a körmöket.

 

- Spa pedikűr -

 

A Spa pedikűr ötvözi a kényeztető kezeléseket és a hagyományos pedikűrt. Kényeztető lábfürdővel, tengeri sós radírozással, pakolással kényeztetjük a fáradt lábakat, majd a kezelés végén frissítő lábmasszázzsal tesszük teljeskörűvé az élményt. A spa pedikűrt kiváló minőségű CND Spa termékcsaláddal valamint Cuccio Naturale termékekkel végezzük.

 

- Körömprotézis -

 

A körömprotézis műköröm alapanyagból készített pótlás a természetes körömre. Segítségével a sérült körmöket esztétikailag javíthatjuk. A körömprotézis nem alkalmazható fertőző, gombás körmök esetén. Amennyiben ilyen megerősítés kerül a lábkörmökre, fokozottan fontos azoknak a rendszeres felülvizsgálata és ellenőrzése. A zárt cipő viselésekkor egy már megnőtt köröm könyebben megnyomódhat ezáltal nem megfelelő odafigyelés mellett könyebben kialakulhatnak problémák.