Illusion Körömszalon

Műköröm Budán, a második kerületben!

Szolgáltatásaink

Műköröm

Nem volt még műkörmöd, de kacérkodsz a gondolattal, javaslom nézz körül a galériáinkban. Egyaránt megtalálhatóak a klasszikus valamint az extrém körmök is. Kollégáim mind két anyagtípussal (porcelán, zselé) ugyan olyan megbízhatóan és tartósan készítik el az általad választott formát. Bizonyos körömformák (Orosz mandula, Gótikus mandula, Marilyn..) egyszerűbben és gyorsabban kivitelezhetőek pocelánból mint zseléből, erről kérj személyesen tájékoztattást, örömmel állunk a rendelkezésedre.

 

Tartós Lakkozás

- Shellac -

Azon vendégeink számára ajánlom, akik szívesen változtatják a körmük színét nagy gyakorisággal, mégis szeretnek gyorsan végezni a szépüléssel. A Shellac a hagyományos lakkozás és a zselé legjobb tulajdonságait ötvözi, így biztosítja a ragyogó színeket, a tartósságot és a hagyományos lakkozás során gyakran felmerülő problémák kiküszöbölését. Nincs száradási idő, mivel UV fényre köt, így nincs "belenyúlás" sem. Elkészítése nagyjából fél óra és minimum 2 hétig ragyogó marad. Változatosan lehet díszíteni akárcsak a Gellac-ot. Hatalmas előnye a Gellac-al szemben, hogy remekül oldható anyag, így nem szükséges több tíz percet áztatással tölteni. Ennek hála a természetes körömlemez, illetve a köröm körüli bőr sincs kitéve hosszan az oldószernek. 

- Gel Lac -

Gel Lac, vagyis tartós zselés lakkozás mára legalább olyan elterjedté vált mint a műköröm. Ez a technika a hagyományos lakkozás és a zselé legjobb tulajdonságait ötvözi, így biztosítja a ragyogó színeket, a tartósságot és a hagyományos lakkozás során gyakran felmerülő problémák kiküszöbölését (hosszú száradási idő, belenyúlás). Elkészítése körülbelül egy órát vesz igénybe és minimum három hétig ragyogó marad. Hála a folyamatos fejlesztésnek, egyre több és egyre szebb színekben érhető el ez a közkedvelt szolgáltatás. A hagyományos egyszínű változatok mellet, a francia lakkozás kedvelői is örülhetnek, hiszen Gel Lac-ból ezt is tartósan és esztétikusan tudjuk megvalósítani. A manapság igen népszerű színátmenetes körmöket is gyönyörűen el lehet készíteni ebből a remek anyagból. Mindemellett közel olyan változatosan lehet díszíteni akárcsak a műkörmöt.

 

Manikűr

 

A körmök és a köröm körüli bőr ápolása, valamint a kéz bőrének kényeztetése mind Hölgyek, mind pedig Urak számára egyaránt fontos az ápolt megjelenéshez. A körmök rövidítését, formázását, esetenként a köröm körüli bőr kivágását, a köröm felületének polírozását és a kéz bőrének vitaminos olajjal, valamint hidratáló krémmel való ápolását tartalmazza. Urak esetében kiegészíthető a szolgáltatás színtelen, matt körömerősítő használatával. Hölgy vendégeink számára ideális kiegészítés manikűr mellé a Shellac, Gel Lac illetve a Japán manikűr, esetleg a hagyományos körömlakkozás.

- Orosz gépi v. száraz manikűr -

A legújabb manikűr technika mely pár éve robbant be a köztudatba.  A közösségi média különböző platformjain megjelenő tökéletes, szinte a bőr alól kinövő körömlakkozással ejtette ámulatba a szakembereket és a vendégeket egyaránt. Ez a speciális technika a köröm körüli bőr tökéletes megemelését és eltávolítását teszi lehetővé. Ennek köszönhetően tökéletes lakkozással tudjuk megörvendeztetni a vendégeinket. 

 

- Japán manikűr -


A természetes körmök ápolására, erősítésére alkalmazzuk. A természetes körömlemezt finoman felbolyhozzuk majd szarvasbőr polírozóval először egy méhviasz alapú pasztát, majd talkum port dolgozunk a körömbe. A természetes köröm ennek hatására ápolt és magasfényű lesz. Ez a fény lenövésig tartós. Hagyományos manikűr után lakkozás nélkül csillogó fényes hatású körmöket eredményez. Japán manikűrt követően a körömlakkozás viszont nem javasolt, hiszen a fényesre polírozott körömlemezen nem lesz tartós a lakkozás.

-Paraffinos kézápolás -

 

A kéz bőrének egyik leghatékonyabb ápolási módja a paraffinos kézápolás. Kezelés után a kézbőre hidratálódik, kisimul, bársonyos tapintású, egészségesen fénylő lesz. A kellemes meleg kezelés kifejezetten jó hatással van az ízületekre. A merev, fáradt ízületek a paraffinos kezelés után ismét „olajozottan" működnek.
A paraffinos kezelés lényege, a bőr hidratálása, regenerálása, revítalizálás. A paraffinos kézápolás pozitív hatása elsősorban abból adódik, hogy a kellemesen meleg kozmetikai paraffin pakolás alatt a hidratáló kézkrémek hatóanyagai a bőr alsó rétegeibe hatolnak, így a sejtek működését segítik. Ezzel a bőr öregedését lehet késleltetni, a kézbőrt ért káros hatások kellemetlen tüneteit lehet eltüntetni, illetve halványítani. Minden bőrtípushoz a megfelelő hatóanyagú krémet ajánlott használni, azért, hogy a paraffinos ápolás valóban a bőrnek a leghatékonyabb legyen. A paraffinos kézápolás mindenkinek ajánlott, hiszen a kézbőrét folyamatosan érik káros környezeti hatások, vegyszerek, szennyeződések, por. Ezek a káros anyagok a kézbőrét és a körmöket kiszárítják. A száraz kézbőr hamar öregszik, megjelennek az úgy nevezett májfoltok.

 

Pedikűr

 

Lábaink ápolása a szépségápolás mellett egészségügyi szempontból is fontos. Ezt azok tudják igazán akik szenvedtek már egy benőtt körömsaroktól vagy egy fájdalmas tyúkszemtől. Éppen ezért a lábaink ápolása nem csupán nyáron fontos. Pedikűr során frissítő fertőtlenítő lábáztatás után eltávolítjuk a bőrkeményedést, szükség esetén a benőtt körmöt illetve a tyúkszemet is. A körmöket rövidítjük, tisztítjuk majd hatóanyagos krémmel ápoljuk a bőrt. Igény esetén körömlakkal, Shellac-al vagy Gel Lac-kal díszítjük a körmöket.

 

- Spa pedikűr -

 

A Spa pedikűr ötvözi a kényeztető kezeléseket és a hagyományos pedikűrt. Kényeztető lábfürdővel, tengeri sós radírozással, pakolással kényeztetjük a fáradt lábakat, majd a kezelés végén frissítő lábmasszázzsal tesszük teljeskörűvé az élményt. A spa pedikűrt kiváló minőségű CND Spa termékcsaláddal valamint Cuccio Naturale termékekkel végezzük.

 

- Körömprotézis -

 

A körömprotézis műköröm alapanyagból készített pótlás a természetes körömre. Segítségével a sérült körmöket esztétikailag javíthatjuk. A körömprotézis nem alkalmazható fertőző, gombás körmök esetén. Amennyiben ilyen megerősítés kerül a lábkörmökre, fokozottan fontos azoknak a rendszeres felülvizsgálata és ellenőrzése. A zárt cipő viselésekkor egy már megnőtt köröm könyebben megnyomódhat ezáltal nem megfelelő odafigyelés mellett könyebben kialakulhatnak problémák.