TÚLÉLŐ KÉZIKÖNYV A KÖRMEIDHEZ! ZSELÉS/ACRYL GÉLLEL KÉSZÜLT KÖRMÖKHÖZ

Mit tegyél ha lenőtt a zselével/acryl géllel készült körmöd?

 

Sajnos te vagy a legnehezebb helyzetben, de ne aggódj neked is van megoldásunk.

 

Legelőször a hosszát rövidítsd reszelővel, így még el tudsz vele lenni egy ideig. Lakkozhatod nyugodtan, hiszen ezen is szépen fenn marad a hagyományos lakk.

 

Sajnos ezen anyagokat nem lehet leoldani, így az acetonos dunsztolás nem lesz a segítségedre csak a reszelő. Érdemes beszerezni, egy félhold alakú papír reszelőt (olyat mint amivel mi is dolgozunk a szalonban) és egy tömb polírozót.

(Reszelő: https://www.shop.naillounge.hu/kiegeszitok-86/reszelok-es-bufferek-93/boomerang-1163

Buffer: https://www.shop.naillounge.hu/kiegeszitok-86/reszelok-es-bufferek-93/glossing-block-1167)

 

Ha fellevegősödik, vagy már nagyon csúnyán lenőtt akkor a felületét kell megreszelned. Fontos a természetes körömlemezt lehetőleg ne érje a reszelő, csak az anyagot. Ahhoz hogy ne legyen forró, egy helyen csak rövid ideig reszeld és ne nyomd rá túl erősen. Ha a nagy része már lejött akkor jöhet a finomítás. Ehhez fog kelleni a tömb polírozó. Itt általában a különböző oldalak különböző erősséget jelölnek. Értelemszerűen a legerősebbtől haladunk a leggyengébb felé. Így egy szép egységes felületet tudsz készíteni, ami már viselhető lesz a következő találkozásunkig.

Ha bármiben szükséged van segítségre keress nyugodtan telefonon :)

 

Van számodra egy meglepetésem. A CND Magyarországi forgalmazójával közösen egy kedvezményes kupont vehettek igénybe a webshopban történő rendelés esetén. Itt könnyen beszerezhetitek a zselé eltávolításához szükséges kellékeket.

 

Használjátok a CNDSEGIT-MACHONMELINDA kuponkódot ezzel 10% kedvezményre lesztek jogosultak. :)

 

Ebben a webshopban tudjátok felhasználni a kódot https://www.shop.naillounge.hu/ a lakosság számára hozzáférhető termékekre. (pl: körömlakkok, leoldó folyadék, csipesz a leoldáshoz, ápoló kézkrémek, reszelők vagy akár tápláló bőrolajra stb.)

 

Ölellek,

 

Meli

+36 30 390 7254