TÚLÉLŐ KÉZIKÖNYV A KÖRMEIDHEZ! HA SHELLACOT KELL ELTÁVOLÍTANOD

Lenőtt a shellacod? Netán már egyiket másikat el hagytad? Semmi gond itt a megoldás, olvasd el a cikkünket, hogyan tudod szakszerűen eltávolítani kíméletesen a körmeidről.
 

1. Ha csak a hossza zavar akkor reszelővel nyugodtan rövidítheted, így még pár nappal meg tudod növelni az élettertamát a manikűrnek.

 

2. Ha már tarthatatlan a helyzet akkor viszont van számodra egy remek hírem.

 

A Shellac eltávolítása a lehető legkönnyebb mind közül, hiszen ez a professzionális termékcsalád egy valóban könnyű és gyors oldási lehetőséget jelent, amivel akár otthon is egyszerűen el tudod távolítani a körmeidről az anyagot.

 

Leoldás


Szükséges termékek: CND™ Offly Fast™, CND™ leoldó fólia, narancsfapálca


Az leoldó fólia rögzített vattapamacsát itasd át az Offly Fast™ ápoló leoldóval (nem kell úsznia benne!), majd szorosan csavard rá az ujjadra vagy kérj meg valakit a családból. Ügyelj rá, hogy szoros legyen csomagolás. Hagyd fenn 5, 8 vagy 12 percig – fedőlakktól függően. Ha nem vagy biztos benne, melyik fedőlakk van a körmödön, kérdezd meg tőlem bátran), majd távolítsd el a fóliát. A maradék anyagot a körmödről lehetőségeidhez mérten puha eszközzel, mondjuk narancsfa pálcával szedd le. Ha szükséges, még egyszer töröld át az Offly Fast™ ápoló leoldóval átitatott vattával.

 

Hogyan ápold „pucér” körmeid?


Szükséges termékek: CND™ Koala Buffer™, CND™ Glossing Block™, CND™ SolarOil™, CND RescueRxx™


Ha hosszúnak találod a körmeid a Koala Buffer™ 240 grites (ez a picit érdesebb) oldalával formázd, illetve rövidítsd. Ügyelj rá, hogy a köröm felszínét ne sértsd meg. Ha nem szeretnél lakkozni, de vágysz a szép fényes körmökre, akkor használd a Glossing Block™ polírozót. A zöld felével alaposan bufizd át az egész körmöd felszínét, utána ismételd meg a fehér oldalával. Látni fogod, ahogy fokozatosan egyre fényesebb lesz. Vigyázz, ha túl gyorsan dolgozol fel fog melegedni a körmöd.

Utána ápold a körmödet és az őt körülvevő bőrt a SolarOil™ bőr- és körömápoló olajjal. Vigyél fel egy picit a hatsó sánchoz és masszírozd bele a bőrbe, illetve a körömlemezbe is. Isteni mandula illata van, a benne lévő jojoba olaj mélyen a bőrbe juttatja az E-vitamint. Ha töredezésre hajlamos a körmöd, akkor a legjobb amit a körmödre kenhetsz az a RescueRxx™. Keratin fehérjét és jojoba olajat tartalmaz, ami segít helyreállítani a környezeti hatások vagy fizikai sérülések miatt sérült körmöket. Mindennapos használata mellett nem fog töredezni a körmöd.

A körömlemezre csöppents belőle és masszírozd bele alaposan. Klinikailag bevizsgált termék, a körmöd hálás lesz érte.

 

Ha színes körmökre vágysz, akkor a CND™ Vinylux™ tartós körömlakk a legjobb választás, amely nemcsak megvédi a körmödet a külső hatásoktól, hanem ápolja is őket. Ráadásul a CND™ Shellac™ színekkel azonos árnyalatokban elérhető.

 

 

Ha bármiben szükséged van segítségre, keress nyugodtan telefonon :)

 

+36 30 390 7254

 

Ölellek,

Meli