TÚLÉLŐ KÉZIKÖNYV A KÖRMEIDHEZ! A GÉLLAK ELTÁVOLÍTÁSA

Mi tegyél ha lenőtt a Gellacod? Az alábbi cikkben hasznos tanácsokat adok, hogy könnyebb legyen átvészelni a körömszalonok ideiglenes szünetelését :)
Ha már zavar a hossza reszelővel rövidítsd le!

FONTOS! Ne vágd, mert az megfeszítheti az gellacot és így elemelkedhet a körömlemeztől. Így még egy pár hétig élvezheted a tartós lakkozást.

Ha már zavar a lenövés, nyugodtan kenhetsz rá bármilyen körömlakkot. Itt a remek alkalom, biztosan neked is áll egy két szép szín a szekrényedben még azelőttről, hogy megismertük volna egymást használd őket újra.
A gellacon sokkal tovább tartós marad a sima körömlakk is.

Ha már tarthatatlan az állapot, a reszelővel picit reszeld meg a felületét. Légy óvatos csak a fényt kell eltávolítani a felületéről. Ha megvan fogj egy arctisztító korongot, vágd 4 részre, egy negyedet acetonozz be, majd alufóliával csomagold be a körmeidet. Várj olyan 10-12 percet, húzd le a kis „sapkát” és egy fa pálcával (hurkapálca, evőpálca) óvatosan kezd el lefele tologatni a meglazult anyagot. Így haladj körömről körömre. Ha még nem oldotta meg eléggé az aceton a gellacot akkor a kis sapkát tedd vissza rá és menj a következő körömre.
Fontos, légy türelmes és lehetőleg nagyon kíméletes. Ezzel a módszerrel, szepen le tudod szedni az anyagot és a körmeid sem fognak sérülni.
Ha a végén csak egy pici rész marad fent azt alapos acetonos törléssel még el tudod tüntetni.

Ha bármiben szükséged van segítségre keress nyugodtan telefonon :)

Van számodra egy meglepetésem. A CND Magysrországi forgalmazójával közösen egy kedvezményes kupont vehettek igénybe a webshopban történő rendelés esetén. Itt könnyen beszerezhetitek a gellac eltávolításához szükséges kellékeket.
Használjátok a CNDSEGIT-MACHONMELINDA kuponkódot ezzel 10% kedvezményre lesztek jogosultak. :)

Ebben a webshopban tudjátok felhasználni a kódot https://www.shop.naillounge.hu/ a lakosság számára hozzáférhető termékekre. (pl: körömlakkok, leoldó folyadék, csipesz a leoldáshoz, ápoló kézkrémek vagy akár tápláló bőrolajra stb.)

Ölellek,
Meli

+36 30 390 7254