Shellac 

Shellac a hagyományos lakkozás és a zselé legjobb tulajdonságait ötvözi, így biztosítja a ragyogó színeket, a tartósságot és a hagyományos lakkozás során gyakran felmerülő problémák kiküszöbölését. Nincs száradási idő, mivel UV fényre köt, így nincs "belenyúlás" sem. Elkészítése nem tart tovább fél óránál* és minimum 2 hétig ragyogó marad.

Hiszen ugyanezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik a géllak is! Mi a  valódi különbség akkor a két anyag között? Kiknek javasolt inkább ez  a típusú tartós lakkozás?
 
HOGYAN KÉSZÜL A SHELLACOZÁS?

A természetes körmök előkészítésével kezdődik. Itt formázzuk meg a körmöket, és alakítjuk ki a természetes köröm adta lehetőségeken belül a végleges formát.

A lakkozás előtt a körmöket zsírtalanítjuk és a megfelelő anyagokkal előkészítjük.

Négy réteg lakk kerül felvitelre a természetes körömfelületre. Egy alap és egy fedő réteg közé kerül két réteg szín, a rétegek felvitele között pedig UV lámpában köttetjük a lakkot.

Utolsó lépésként fixáló folyadékkal fixáljuk, majd elvégezzük a körömbőr ápolását.
MIT VÁRHATOK A SHELLACTÓL? KINEK AJÁNLOTT?
 
A Shellac egy 14 napig tartós körömlakk.

Mivel vékony rétegben alkalmazható a természetes körömlemezen, ezért szakmai kifejezéssel ez a technika nem alkalmas a köröm modellezésére. Shellacal a köröm nem hosszabbítható meg, a természetes köröm felületén az egyenletlenségeket csak minimális mértékben lehet vele korrigálni hasonlóan a hagyományos körömlakkozáshoz.

Tartósságát tekintve sok múlik a természetes körömlemez minőségén és a viselőjének az életvitelén. A shellacal készült körmök nem bírják az erős vegyszereket sem a durva mechanikai behatásokat.

Olyan vendégek számára ajánlott akik nagyon tartanak a reszeléssel eltávolítható anyagoktól, akik gyakori rendszerességgel szeretnék cserélni a körmeik színét, természetes hatásra vágynak. Jó szívvel merem ajánlani nyári szünidő alatt akár kiskamaszok részére is, hiszen a természetes köröm szerkezetét nem vékonyítja.
Amennyiben felkeltette érdeklődésedet, és már régóta kacérkodtál a gondolattal, hogy kipróbáld a reszelésmentes tartós lakkozást, akkor az alábbi elérhetőségen tudsz időpontot kérni.

A LEGINNOVATÍVABB GÉLLAKK
 
A CND Shellac 14+ napig tartós gél lakkozást, amely leoldható a természetes köröm sérülése nélkül!
Az előkészítéshez nem kell megreszelni a természetes köröm felületét, elég csak zsírtalanítani. Leoldása is nagyon egyszerű.
Akár 5 perc alatt leoldható a CND ápoló leoldójával, így nem kell reszeléssel tölteni az időt.
NEM OKOZ ALLERGIÁT
 
7 káros összetevő mentes! Nem tartalmaz toluolt, kámfort, formaldehidet, ftalátokat (DBP), formaldehid gyantát, xilént és metil-etil-ketont (MEK). Így valószínű, hogy nem okoz allergiát.
TARTÓS
 
mint a zselé. A CND Shellac géllakkot olyan könnyű felvinni, akár a körömlakkot.
 
 
KÖRÖMBARÁT
 
mert nem kell reszelni és bufizni, így nem vékonyodik el a természetes körmöd.

Tartós lakkozás - Shellac

Shellac munkáink