RENDKÍVÜLI INTÉZKEDÉSEK

 
Kedves Vendégeink!

VIGYÁZUNK EGYMÁSRA - VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!

 
 
2020.06.01.
 
Ismét tudunk új vendégeket fogadni. Bővített higiéniai rendelkezéseink továbbra is érvényben vannak, kérünk titeket fokozottan tartsuk be a szabályokat. Maszk viselése kötelező, a kihelyezett kézfertőtlenítő használata szalonba étkezés kor cipőcsere után kötelező és azt követően az alapos kézmosás szintén szükséges. Megértéseteket köszönjük. 

 
2020.03.27.
 
A szolgáltatás végzése jelenleg nem esik korlátozás alá, így tehát igyekszünk a meglévő vendégkörünk számára a szolgáltatást fenntartani.
Új vendéget, a jelen helyzetre való tekintettel, átmenetileg nem tudunk fogadni, hiszen korlátozott időben és létszámmal vagyunk csak jelen a szalonban, ezzel is csökkentve az esetleges egészségügyi kockázatot.
A szalonban eltöltött idő alatt mindenkinek kötelező a szájmaszk viselése. 
Megértéseteket köszönjük!

 
2020.03.14.
Bővített higiéniai intézkedéseink

Jelen helyzetre való tekintettel, szeretnénk Veletek megosztani pár hasznos információt, mely az Illusion Körömszalonban már eddig is működött, mindannyiunk egészségének védelmében, ám egy kicsit felül kellett vizsgálnunk és kiegészítettük pár extrával.
 
Az Illusion Körömszalon működése jelenleg zavartalan, mint ahogy eddig is. Mindaddig, amíg kormányrendelet nem határoz a szolgáltatások időszakos szüneteltetéséről, mindenkit szeretettel várunk.
 
Ahogy eddig is úgy most is fokozottan kérünk titeket, hogy betegen, orrfolyósan, ne adj isten lázasan semmiképpen ne gyertek! Igyekezni fogunk mindenkinek rugalmasan új időpontot adni, de senkit sem szeretnénk kellemetlen helyzetbe hozni és hazaküldeni.
 
Mint ahogy eddig sem volt szokás, így kérünk titeket, most is igyekezzetek kísérő nélkül érkezni! Ha a fennálló iskola/óvoda bezárások miatt nem megoldható számotokra a gyermekek felügyelete, természetesen térítés mentesen tudjuk módosítani az időpontokat.
 
Ahogy azt már megszokhattátok, szalonunkban utcai cipő viselése nem engedélyezett, váltópapucs vagy lábzsák használata kötelező. A napi fertőtlenítőszeres felmosás természetesen kiegészíti ennek a szabálynak a hatékonyságát.
 
A szalon etikettben  eddig is elfogadott és működő szabályok betartása továbbra is irányadó.
 
Ezt kiegészítettük az alábbi intézkedésekkel.

A bejárat mellett kihelyezett kézfertőtlenítő szer használata szükséges a szalonba érkezéskor, a cipőcsere után! Ezt követően mindenkit fokozottan megkérünk az alapos kézmosásra.
A kezelés végeztével pedig fokozottan figyelnünk kell a hidratálásra, így a jól megszokott isteni illatú bőrolajokkal illetve kézkrémekkel minden esetben visszaadjuk a bőrötöknek az elvesztett nedvességet.
 
Tehát amikor jössz cipő csere, utána kézfertőtlenítő gél (ezzel a kívülről hozott esetleges fertőzést semlegesíthetjük, így nem kerül rá a mosdó kilincsre, korlátra, villanykapcsolókra stb.) majd alapos -minimum fél percig tartó nagy habbal járó- kézmosás (fizikai szennyeződések eltávolítása). Kezelés előtt alkoholmentes fertőtlenítés következik, pumpás adagolóból fújjuk a kezetekre - mint régen - és alapos dörzsölés után kezdhetjük a szépülést.

Remélem ezek mindenki számára érthető és könnyedén alkalmazható folyamatok, melynek betartása senki számára nem fog problémát okozni.

Mindannyiunk elemi érdeke, hogy figyeljünk egymásra, ahogy tettük eddig is.
 
Köszönjük,
Az Illusion Körömszalon Csapata

Illusion Körömszalon
Műköröm - Géllak - Shellac - Pedikűr

Telefon: +36 30 670 3325
E-mail: info@mukorombudan.hu
Elérhetőség: 1023 Budapest Ürömi utca 3.