google180e223462e7ee8d.html

Kezeid és lábaid is a legjobb kezekben vannak...

Nagyová Judita vagyok, ruhatervezőként végeztem Budapesten.

A 2008 -as válság arra ösztönzött, hogy keressek egy olyan kiegészítő szakmát amit legalább akkora lelkesedéssel tudok végezni, mint a ruhatervezést. Hosszas gondolkodás után úgy döntötem, hogy a szépségipar lesz az, ahol a technika és a kreativitás tovább kísérheti a művészlelkemet ezért 2010- ben  elvégetzem a Műköröm OKJ – s tanfolyamot a Crystal Nails – nél.

Ahogy a ruhatervezés úgy a körömszakma szerelmese is lettem. A sok – sok tanfolyamnak köszönhetően tovább képeztem magam és 2018- ban nemzetközi oktató lettem.

A szívügyem a francia épített / kicsi-közepes-extreme/ köröm. Imádom a géllak és műköröm építésének a technikai világát ezért a  szalonmunkában és az oktatásokon is  igyekszem nagy figyelmet szentelni a részletekre, időnként új technikákkal kísérletezve újítom személyreszabva a vendég igényének és körmének megfelelően.

Sok szeretettel várok minden érdeklődő Vendéget.
Judit nem csak a kézápolásban hanem a pedikűrben is többéves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Szalonunkban a legújabb csapattag, aki segit, hogy teljeskörű szolgáltatást tudjatok igénybe venni Nálunk. Professzionális lábápoló szolgáltatásunk keretében választhattok a hagyományos valamint a kémiai hámlasztásos pedikűr közül a bőrtípusotoktól függően. Lábápolást követően pedig a legújabb ororsz gépi pedikűrrel tesszük lenövésmentessé a tartós lakkozást.
marik_szilvi_pedikűr

Szeretnék időpontot foglalni Judithoz 

+36 30 390 7254

1023 Budapest Ürömi utca 3.

Judit műköröm építés és géllak galériája

Pedikűr galéria