Lábaid a legjobb kezekben vannak...

Marik Szilvi vagyok. Két kisgyermek boldog anyukája. Eredeti szakmámat tekintve ápolónő.

Az Egészségügyi Szakközépiskola elvégzését követően ápolónőként dolgoztam, később pedig többek között a Honvéd kórház rendelőintézetében voltam asszisztens. Második gyermekem megszületése után úgy éreztem, hogy az egészségügy helyett olyan munkát szeretnék inkább végezni amely bár közel áll a gyógyításhoz, de mégis rugalmasabban beosztható munkarendet enged meg és több örömmel tölt el a végzése.

Férjem támogatásával belevágtam az OKJ-s lábápoló tanfolyamba melyet 2019 áprilisában sikeresen elvégeztem. Április végén jött szembe a lehetőség, hogy a szalonban pedikűröst kerestek, így egy remek csapat tagjává váltam. Májustól kezdtem el dolgozni az Illusion Körömszalonban.

Bár még kezdőnek számítok a pályán, de olyan élvezettel végzem a mindennapi szalonmunkát, mint az évek óta rutinosan dolgozók.

Nagyon szeretem ezt a munkát. Az eredeti szakmámhoz hasonlóan itt is azon vagyok, hogy a megszerzett tudásommal, segíteni tudjak a hozzám fordulóknak.

A folyamatosan elvégzett újabb és újabb tanfolyamok által még precízebb, pontosabb munkat tudok kiadni a kezeim közül a vendégeim legnagyobb örömére.

Azon vagyok, hogy a fáradt lábakat szebbé, és egészsegesebbé varázsoljam.

 
Képzések, melyeket eddig elvégeztem:
 
Orosz gépi pedikűr  
Callux SPA pedikűr  
Gepi manikűr és gellakkozás
Benőtt körmök szakszerű hatékony kezelése
Szilvi a pedikűr szerelmese. Szalonunkban a legújabb csapattag, aki segit, hogy teljeskörű szolgáltatást tudjatok igénybe venni Nálunk. Professzionális lábápoló szolgáltatásunk keretében választhattok a hagyományos valamint a kémiai hámlasztásos pedikűr közül a bőrtípusotoktól függően. Lábápolást követően pedig a legújabb ororsz gépi pedikűrrel tesszük lenövésmentessé a tartós lakkozást.
marik_szilvi_pedikűr

Szeretnék időpontot foglalni Szilvihez pedikűrre

+36 30 390 7254

1023 Budapest Ürömi utca 3.

Pedikűr galéria