Kezeid és lábaid is a legjobb kezekben vannak...

Cserepák Diána vagyok, az Illusion Körömszalon legújabb tagja.

2015-ben végeztem el a Crystal Nailsnél a kézápoló és műkörömépítő tanfolyamot, mely úgy érzem jó alapot adott. Ekkor még nem dolgoztam aktívan a szakmában, zömmel, ismerősökön barátokon gyakoroltam. Nem sokkal a tanfolyam után Angliába költöztem ahol sikerült bepillantást nyernem a vendéglátás rejtelmeibe. Nagyon sok, jó tapasztlatot szereztem a kint töltött évek alatt.  

Az élet végül úgy hozta, hogy hazaköltöztem, és először Debrecenben később Budapesten keztem el a szalonmunka fortélyait megtapasztalni. 

Jelenleg főleg a zselével készített körmök állnak közel a szívemhez illetve a szalonban méltán népszerű professzionális manikűrrel elkészített géllakkozás. Minidg örülök amikor a vendégeim inspirációnak ötleteket hoznak és utána azt közösen a vendég személyiségére szabjuk.

A szalonmunkában igyekszem nagy figyelmet szentelni a részletekre, időnként új technikákkal kísérletezve újítom személyreszabva a vendég igényének és körmének megfelelően.

Sok szeretettel várok minden érdeklődő Vendéget.
Diára nem csak a kézápolásban hanem a pedikűrben is számíthattok. Szalonunkban a legújabb csapattag, aki segit, hogy teljeskörű szolgáltatást tudjatok igénybe venni Nálunk. Professzionális lábápoló szolgáltatásunk keretében Diától a Callux vagyis a kémiai hámlasztásos pedikűrt tudjátok igénybe venni. Lábápolást követően pedig a legújabb ororsz gépi pedikűrrel tesszük lenövésmentessé a tartós lakkozást.
marik_szilvi_pedikűr

Szeretnék időpontot foglalni Diához 

1023 Budapest Ürömi utca 3.

Dia műköröm építés és géllak galériája