ÁTMENETI SZABADSÁG!

Drága Vendégeim!

 

Hosszas vívódás és számos lehetséges forgatókönyv végig gondolása után, végre sikerült elhatároznom magamat.

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy megtehetem, hogy otthon maradjak. Ezzel a döntésemmel reményeim szerint segíthetem a közösségünket és azokat, akik most az első vonalban küzdenek.

Mindemellett hálásan gondolok azon kollégákra is, akik igyekeznek a helyzetben helyt állni. Önszántamból a közösség érdekeit szem előtt tartva, egy kis szabadságra megyek. Reményeim szerint, mivel sokan vannak, akik hozzám hasonlóan cselekednek, hamar túl leszünk ezen a különleges helyzeten. Bízom benne, hogy április elején újra vissza tudok térni hozzátok, és onnan tudjuk folytatni, ahol most abbahagyjuk. Időpont egyeztetéssel kapcsolatban jövőhéten elkezdek mindenkit felhívni, aki mostanában jönne hozzám. A meglévő időpontjaitokat a lehető legrugalmasabban igyekszem kezelni emiatt ne aggódjatok.

Az Illusion Körömszalon mindaddig amíg a kormány erről nem rendelkezik, nem zár be. Annak érdekében, hogy még biztonságosabbá tegyük számotokra is a nálunk töltött időt csak Szőke Timi kolléganőm fog dolgozni. Picit nagyobb szüneteket iktatunk be a vendégek között, a már bevezetett fokozott higiénés szabályokat továbbra is tartani fogjuk annyi kiegészítéssel, hogy mindenki, aki hozzánk érkezik szájmaszkot kell, hogy viseljen amíg a szalonban tartózkodik. A szalonban egy légszűrő/légtisztító is igyekszik csökkenteni az esetleges ártalmakat.

 

Amennyiben a szabadságom alatt szükségetek van Timi segítségére, örömmel áll rendelkezésetekre. Timit a +36304623979 számon tudjátok keresni.

 

A szabadságom alatt sem maradtok azonban szép körmök és érdekes tartalmak nélkül. Sok-sok ötlet van a fejemben, amit remélhetőleg ez idő alatt meg is fogok tudni valósítani. Annak érdekében, hogy biztosan mindenkihez eljussanak az információim, szeretném végre elindítani a Hírlevelezésemet. Ha szeretnél feliratkozni a Hírlevelemre akkor azt ide kattintva megteheted.

 

 

 

 

 

Szeretném ha tudnád, hogy a szabadságom alatt is bármikor kereshetsz, ha kérdésed van vagy csak dumcsizni szeretnél egyet!

 

Remélem hamarosan újra találkozunk, addig is ha teheted #maradjotthon Te is!

 

Ölellek,

Meli