7 évesek lettünk!

Immár hét éve hogy megnyitotta kapuit az Illusion körömszalon.

7 év hosszú idő!

Amikor 7 éve megnyitottam az Illusion Körömszalont, fogalmam sem volt róla, hogy vajon működni fog e akár csak egy évig is. Mindent úgy terveztünk, vásároltunk apránként, hogy ha valamiért menni kell, mozdítható legyen. Féltem. Nem tudtam mit hoz a jövő, lesz e elég vendégem, lesznek e jó kollégáim.

A hét év alatt nagyon sok kollégával sodort össze az élet. Mindenkitől kaptam valamit, tanított valamire és alakította a személyiségemet. Úgy vélem Nekik is köszönhetem, hogy ma ott vagyok ahol, és két olyan Emberrel dolgozhatok egy Csapatként akikkel mindig is szerettem volna. Mondtam már nektek többször, hogy úgy érzem “kiböjtöltelek” titeket @timea.szoke79 és @szilviasztyehlik de nagyon megérte! ????????❤️ Köszönöm, hogy Veletek dolgozhatok a sikereinken, és azt kívánom, hogy ünnepeljük együtt meg nagyon nagyon sok újabb 7 évet!  Köszönöm annak a rengeteg vendégnek akik megfordultak ezalatt a 7 év alatt a szalonban a bizalmat és a kitartást. Születtek nagy barátságok és igazán mély kapcsolatok, hálás vagyok Nektek!

Nem utolsó sorban pedig végtelenül hálás vagyok a sorsnak a Szerelmemért és a családunkért, hogy támogattak és segítettek ezalatt a 7 év alatt mindenben. Sokszor nevettünk, hogy nekünk bizony a szalon az első közös “gyerekünk” és bizony ez a gyerek mostmár iskola érett lett kéremszépen!

Én pedig nagyon büszke vagyok Rá és magunkra is!

#proud #salonowner #nail #nailsalon #happybirthday #7jears #nailart #nailsalonbudapest #ins #illusionsalon #improud #improudofmyfamily #improudofmyself #lovemylife #lovemyjob