Illusion Körömszalon

Műköröm Budán, a második kerületben!

Moyra InternatioNail Stamping Contest

 

Moyra InternatioNail Stamping Contest

2016 év végén került megrendezésre a Moyra InternatioNail Stamping Contest, melyen szalonunk két tagja is megmérettette magát.

A versenyt a nyomdalemezek egyik hazai úttörője a Moyra rendezte meg. A feladat egy kéz elékészítése volt, melyben minél színesebben minél virtuózabban kellett felhasználni a nyomdalemezeket.

A téma az "Én színes Világom" elnevezést kapta. Szalonunk két tagja is hatalmas fantáziát látott a versenyben.Horváth Timi egy igazán színes ám mégis nagyon harmonikus mandala mintás körmöt készített, melyhez a Desigual márka szín és mintavilága adta az inspirációt. Az alapköröm egy igényesen elkészített Monroe formájú szalon hosszúságú porcelán köröm lett, a szabadszéli rész 8 színes porcelánpor felhasználásával készült. A díszítést a Maharaja nyomdalemez mintái adták amit Timi Swarovski kövekkel egészített ki.

Machon Melinda a Pop art stílust választotta inspirációnak. Egy extrém hosszú porcelán kocka köröm lett az alap, melyhez a Faces, a Memories valamint a Retro nyomdalemezekről használt fel mintákat. Ezeket végül fixálásmentes zselével egészített ki.

vissza