Illusion Körömszalon

Műköröm Budán, a második kerületben!

Miss Nails And Face International Nail Competition 2013 - 3. helyezés

 

Miss Nails And Face International Nail Competition 2013 - 3. helyezés

A Miss Nails And Face verseny olyan nemzetközi versenyző csapatokat várt, amelyekben minimum két, a szépségszakmában aktívan dolgozó szakember együttes munkája latható az elkészült fotón.

Bencsik Szabolcs fodrász barátommal közösen dolgoztunk a versenymunkán. Összesen két különböző munkával lehetett nevezni. A csapatunk egy klasszikus letisztult nőies valamint egy extravagáns kissé őrült munkát küldött be a nemzetközi zsűri elé. A klasszikus francia körömre Royal zselével tyúkláb mintát festettem, melyet kicsit megbolondítottam a gyűrűs ujjon piros színnel. A sminket illetve a frizurát Marilyn Monroe -az örök nő- ihlette.

Az extravagáns Creepy Clown munkánk igazi szívből jövő volt. A smaragdzöld szín mely a 2013-as év divatszíne, határozta meg az egész kompozíciót. A körömre egy klasszikus optikai illúzió mintáját választottam melyet szintén Royal zselék felhasználásával készítettem el. Ezt a munkát éreztem igazán a magaménak. Öröm volt megépíteni és díszíteni is. A nemzetközi zsűri végül a bronzérmet akasztotta a nyakunkba. Hatalmas megtiszteltetés volt a díjakat Nápolyban átvenni egy csodálatos gála keretén belül. Igazán hatalmas öröm volt számmomra, hogy velem volt a fantasztikus modellem Engi Andrea és a remek fotósunk Radványi Norbert.

vissza