Illusion Körömszalon

Műköröm Budán, a második kerületben!

Szike nélküli pedikűr

2019.10.29.

Lépj be a prémium lábápolás világába Te is! Hiszen ez a legjobb dolog, ami a lábaddal történhet!

Exkluzív

Innovatív, gazdag hatóanyagú termékekel végezzük a pedikűrt melyek természetes anyagokat tartalmaznak. A termékcsalád megszületését hosszú kutató-fejlesztő munka előzte meg. Ezen az úton haladva sikerült egy magyar fejlesztésű, innovatív, gazdag hatóanyagú terméksort létrehozni.

Hatásos

8-12 percben optimalizálták a hámoldás folyamatát, mely rendkívül alapos. A tökéletesen puha, sima, selymes érzés, a hidratáló faktoroknak, széleskörű és nagy mennyiségű vitaminoknak, célzott olajoknak, értékes bőrszerkezet javító anyagoknak köszönhetően hosszútávú hatást eredményez.

Relaxáló

Igyekszünk valamennyi érzékedet elkápráztatni. Az anyagok illata rendkívül hosszú kutatás-tesztelés eredménye, mely során illatszakértők segítségével élményesszenciákat alkottunk. A kozmetikumok tapintásának megalkotása is a figyelem középpontjában volt a termékek fejlesztése közben. A hámoldó gél és speciális kendő találkozása simogatóan kellemes, a lábfürdő gyengéden öleli körbe a fáradt lábakat, a krém frissítő selymessége ideális befejezésről gondoskodik. Aki egy Glamfoot kezelésen részt vesz, egy trópusi tengerparton érezheti magát, mintha csak egy pálmafa alatt ücsörögne egy kellemes mangós Mojito társaságában.

Gyere és próbáld ki Te is ezt a magas minőségű szike mentes pedikűrt, és most még ajándékot is választhatsz mellé!

Te melyik ajándékot szeretnéd?

-15% kedvezmény a pedikűr árából

vagy

15 perc kényeztető talpmasszázs


vissza

Hozzászólások