Illusion Körömszalon

SPA Kézápolás

Kényeztető SPA kézápolás

 

A szeles, hideg időben nagyobb törődést igényel bőrünk. Erre igazán kellemes megoldást nyújthat a kényeztető SPA kézápolás.

Az ápolást a BCL SPA natúr kozmetikum termékcsaláddal végzem. Négy lépésben jutunk el az ápolt, puha bőr érzéséig. A kezelés közben nem csak a test, hanem a lélek is megnyugszik.

 

» 1. lépés: Holt-tengeri fürdősó : A fürdősóval való lemosás tisztítja a kezeket, üdítő érzést nyújt és hidratálja a bőrt.

 

» 2. lépés: Cukros alapú bőrradír: A bőrradír segítségével eltávolítom a felső hámréteg elhalt sejtjeit. Gyengéden hámlaszt, ezzel szabad utat teremt az ápoló anyagok beszívódásának. A dörzsölés hatására a vérkeringés is felélénkül.

 

» 3.Hidratáló maszk: A hidratáló maszk bentonit és kaolint tartalmaz. A bentonit vulkáni hamuból áll, sok ásványi anyaggal és méregtelenítő hatással rendelkezik. A maszkot rákenem a kézfejre, illetve az alkarra. Fóliába tekerem, és kesztyűt húzok rá, hogy melegen tartsa a bőrt. 10-15 percig marad a kézen a pakolás. Ez idő alatt megnyugtatja, táplálja és hidratálja a bőrt. A vendég pedig ellazul.

 

» 4.Masszázs krém: A záró szakaszban könnyen felszívódó masszázskrémet dolgozok a bőrbe. A kézmasszázs kellemes érzése nyugtatólag hat, a krém pedig hidratálja és feltölti a bőrt.

Kapcsolat

Illusion Körömszalon

1023 Bp. Ürömi utca 3.

Machon Melinda


Műköröm

Tartós lakkozás

Pedikűr

+36-30/390-7254

Szőke Tímea 


Műköröm

Tartós lakkozás

Egyedi díszítések

+36-30/462-3979

@ILLUSIONSALON

- Facebook - Instagram - Pinterest - Twitter

E-mail:

machon.melinda@gmail.comNyitvatartás:

Szalonunk előzetes telefonos bejelentkezés alapján tart nyitva! Időpontot a fenti telefonszámokon lehet egyeztetni.

Megosztás

Pedikűr akár azonnal!