Illusion Körömszalon

Shellac

Shellac a hagyományos lakkozás és a zselé legjobb tulajdonságait ötvözi, így biztosítja a ragyogó színeket, a tartósságot és a hagyományos lakkozás során gyakran felmerülő problémák kiküszöbölését. Nincs száradási idő, mivel UV fényre köt, így nincs "belenyúlás" sem. Elkészítése nem tart tovább fél óránál és minimum 2 hétig ragyogó marad.
 
 
Hiszen ugyanezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik a Gel Lac is! Mi a  valódi különbség akkor a két anyag között? Kiknek javasolt inkább ez  a típusú tartós lakkozás?
 
 
A Shellac eltávolítása nem igényel reszelést! Mindössze néhány perc   alatt egyszerűen leoldható. A már meglévő természetes körömminőségen tehát nem változtat. Ajánlom mindazok számára akik tartós ragyogó élénk színeket szeretnének ugyanakkor tartanak a körömlemez esetleges vékonyodásától. Eddigi tapasztalataink alapján a Shellac azok számára is megfelelő akiknek a Gel Lac idő előtt lepattogott a körméről. A Shellac sokkal "rugalmasabb" anyag mint a Gel Lac ezáltal a hajlékonyabb körömlemez apró mozgását is jobban leköveti. Díszítés tekintetében korlátozottabbak a lehetőségek mint a Gel Lac vagy a műköröm esetében. 
 

Kapcsolat

Illusion Körömszalon

1023 Bp. Ürömi utca 3.

Machon Melinda

+36-30/390-7254

Sztyéhlik Szilvi

+36-30/590-7196

Szőke Tímea 

+36-30/462-3979

@ILLUSIONSALON

- Facebook - Instagram - Pinterest - Twitter

E-mail:

machon.melinda@gmail.comNyitvatartás:

Szalonunk előzetes telefonos bejelentkezés alapján tart nyitva! Időpontot a fenti telefonszámokon lehet egyeztetni.

Megosztás