Illusion Körömszalon

Pedikűr

Lábaink ápolása a szépségápolás mellett egészségügyi szempontból is fontos. A lábápolás nem csupán nyáron fontos. Pedikűr során frissítő fertőtlenítő lábáztatás után eltávolítjuk a bőrkeményedést, szükség esetén a benőtt körmöt illetve a tyúkszemet is. A körmöket igény esetén rövidítjük, tisztítjuk majd hatóanyagos krémmel ápoljuk a bőrt. Igény esetén körömlakkal, Shellac-al vagy Gel Lac-kal díszítjük a körmöket.

  

Téli lábápolás


A téli hónapokban, amikor előfordul, hogy egész nap csizmában kell ülnöd a fűtött helyiségben, szinte elkerülhetetlen a lábizzadás. Ha nem teszel ellene, akkor akár a gombásodásnak is szabad utat engedsz.

Nyáron jobban odafigyelünk a lábunk ápolására, hiszen szem előtt van. Míg azonban a szandál nem takarja el az esetleges bőrkeményedéseket, és nem fedi el a szagokat, addig a magasan zárt csizmák és bélelt téli cipők igen. Ezekben azonban a baktériumok és a kórokozók is jobban érzik magukat, így ha nem törődsz kellően a lábaddal télen, akkor ne csodálkozz, ha nem kímélnek a nemkívánatos szagok és a gombák.

 

Spa pedikűr

 

A Spa pedikűr ötvözi a kényeztető kezeléseket és a hagyományos pedikűrt. Kényeztető lábfürdővel, tengeri sós radírozással, pakolással kényeztetjük a fáradt lábakat, majd a kezelés végén frissítő lábmasszázzsal tesszük teljeskörűvé az élményt.

Körömprotézis

 

A körömprotézis műköröm alapanyagból készített pótlás a természetes körömre. Segítségével a sérült körmöket esztétikailag javíthatjuk. A körömprotézis nem alkalmazható fertőző, gombás körmök esetén. Amennyiben ilyen megerősítés kerül a lábkörmökre, fokozottan fontos azoknak a rendszeres felülvizsgálata és ellenőrzése. A zárt cipő viselésekkor egy már megnőtt köröm könyebben megnyomódhat ezáltal nem megfelelő odafigyelés mellett könyebben kialakulhatnak problémák.

 

Kapcsolat

Illusion Körömszalon

1023 Bp. Ürömi utca 3.

Machon Melinda

+36-30/390-7254

Sztyéhlik Szilvi

+36-30/590-7196

Szőke Tímea 

+36-30/462-3979

@ILLUSIONSALON

- Facebook - Instagram - Pinterest - Twitter

E-mail:

machon.melinda@gmail.comNyitvatartás:

Szalonunk előzetes telefonos bejelentkezés alapján tart nyitva! Időpontot a fenti telefonszámokon lehet egyeztetni.

Megosztás