Illusion Körömszalon

Műköröm Budán, a második kerületben!

Lábápolás


!ÚJDONSÁG! Szike nélküli pedikűr ................Bevezető ár 7.000.-

Innovatív hámlasztó program, az ápolt gyönyörű lábakért, most választható ajándékkal!

 

Pedikűr tartós lakkozással..........................................8.900.-tól

Fertőtlenítőszeres, meleg vízben felpuhítjuk a bőrt, ezt követi a körmök rövidítése, formázása, felületi bőrkeményedések eltávolítása, krémezés és a tekercselés.  Tartós lakkal vonjuk be az előkészített körmöket. 

 

Mini pedikűr tartós lakkozással....................................7.200.-tól

A lábak fertőtlenítése után a korábbi lakkot eltávolítjuk majd előkészítjük a körmöket a tartós lakkozáshoz. Ezt követően a választott szint felvisszük a körömlemezre.

 

Pedikűr hagyományos lakkozással...............................6.800.-tól

A rendszeres pedikűrrel megszabadulhatsz a bőrkeményedésektől és mindig szép formás körmeid lesznek a lábujjaidon is. Hagyományos lakkozás esetén mindig hozz magaddal nyitott papucsot, hogy a lakknak legyen ideje teljesen megszáradni.

 

Mini pedikűr hagyományos lakkozással.......................6.200.-tól

A lábak fertőtlenitése után a korábbi lakkot eltávolitjuk majd előkészitjuk a körmöket a hagyományos lakkozáshoz. Ezt követően a választott szint felvisszuk a körömlemezre. Hagyományos lakkozás esetén mindig hozz magaddal nyitott papucsot, hogy a lakknak legyen ideje teljesen megszáradni.

 

Pedikűr...........................................................................5.700.-tól

Puha és bársonyosan vonzó lábak. A rendszeres pedikűrrel megszabadulhatsz a bőrkeményedésektől és mindig szép formás körmeid lesznek a lábujjaidon is. 

 

SPA lábápolás................................................................5.700.-tól

SPA lábápolásunk a kényeztető szolgáltatásaink része. Önálló szolgáltatásként is kérhető de egy megelőző pedikűr után lesz teljes az eredmény. Lábradírozás után egy rövid lábmasszázst kap a vendég, amit egy ápoló maszk felhelyezésével fejezünk be. 

 

Körömprotézis...............................................................1.500.-tól

A körömprotézis műköröm alapanyagból készített pótlás a természetes körömre. Segítségével a sérült körmöket esztétikailag javíthatjuk. A körömprotézis nem alkalmazható fertőző, gombás körmök esetén. Amennyiben ilyen megerősítés kerül a lábkörmökre, fokozottan fontos azoknak a rendszeres felülvizsgálata és ellenőrzése. A zárt cipő viselésekor egy már megnőtt köröm könnyebben megnyomódhat ezáltal nem megfelelő odafigyelés mellett könnyebben kialakulhatnak problémák.

 

 

 Ízelitő a lábápoló munkáinkból