Illusion Körömszalon

Kollégáim

Minden kollégám magasan képzett, a szakmája igazi szerelmese. Bármelyikőjüket szívesen és bátran ajánlom, hiszen megbízható precíz munkájuk többéves szakmai gyakorlatuk illetve az általuk használt anyagok mind garanciát jelentenek a már meglévő és leendő vendégeik számára.

 

 

Szőke Tímea - Műkörömépítés, egyedi díszítések

+36-30/462-3979

 

Tímea a díszítések mestere. Imád festeni nincs olyan amit ne tudna a körmödre varázsolni. Ha még nem találtál olyan körmöst aki megvalósítaná az általad megálmodott körmöket keresd bátran Szőke Tímeát. 


Marik Szilvia - Pedikűr, professzionális lábápolás

+36-30/390-7254


Szilvi a pedikűr szerelmese. Szalonunkban a legújabb csapattag, aki segit, hogy teljeskörü szolgáltatást tudjatok igénybe venni Nálunk. Professzionális lábápoló szolgáltatásunk keretében választhattok a hagyományos valamint a kémiai hámlasztásos pedikűr közül a bőrtípusotoktól függően. Lábápolást követően pedig a legújabb ororsz gépi pedikűrrel tesszük lenövésmentessé a gellacot.
Kapcsolat-SocialMedia

Illusion Körömszalon

1023 Bp. Ürömi utca 3.


Machon Melinda

(Műköröm,Tartós lakkozás, Pedikűr)
+36-30/390-7254

Szőke Tímea 

(Műköröm, Tartós lakkozás, Egyedi diszitések)

+36-30/462-3979

@ILLUSIONSALON

- Facebook - Instagram - Pinterest -

OnlinebejelentkezésNyitvatartás:

Szalonunk előzetes telefonos vagy online bejelentkezés alapján tart nyitva! Időpontot a fenti telefonszámokon lehet egyeztetni.

Kérünk, hogy mindig számkijelzéssel hívj bennünket, ellenkező esetben nem áll módunkban visszahívni. Köszönjük megértésedet!

Megosztás

Pedikűr akár azonnal!