Illusion Körömszalon

Műköröm Budán, a második kerületben!

Kollégáim

Minden kollégám magasan képzett, a szakmája igazi szerelmese. Bármelyikőjüket szívesen és bátran ajánlom, hiszen megbízható precíz munkájuk többéves szakmai gyakorlatuk illetve az általuk használt anyagok mind garanciát jelentenek a már meglévő és leendő vendégeik számára.

 

 

Törő Claudia - Pedikűr, manikűr

+36-70/779-6388Claudia a saját bevallása szerint a szépségápolás szerelmese.  Gyerekkora óta foglalkozik a kezek-lábak megszépítésével és 2009 óta vált a szakmájává. Imádja a színeket, hiszen általuk a sokoldalúságát ès kreativitását a legteljesebben ki tudja elégíteni. Keressétek őt bizalommal esztétikai pedikűrt és gyógypedikűrt is vállal.
Horváth Timi - Műkörömépítés

+36-70/395-4173Timi legjobban a műkörömépítésért rajong, de a díszítéseket is nagyon szereti. Igazán szép kecses formákat tud készíteni legyen szó zselével vagy por folyadékkal készült műkörömről. Szőke Tímea - Műkörömépítés, egyedi díszítések

+36-30/462-3979


Tímea a díszítések mestere. Imád festeni nincs olyan amit ne tudna a körmödre varázsolni. Ha még nem találtál olyan körmöst aki megvalósítaná az általad megálmodott körmöket keresd bátran Szőke Tímeát.