Illusion Körömszalon

Műköröm Budán, a második kerületben!

Gellac

Orosz gépi v. száraz manikűr, a professzionális géllakkozásért


Te is láttál már tökéletes hibátlan körmöket és gyönyörű bőrt a köröm körül?


Szeretnéd, ha végre a Te kezeden is hibátlanul lenne felkenve a géllak és nem egy hetes lenövéssel jönnél ki a körömszalonból? 

Ilyen körmöket szeretnék!


A megoldás az oroszok által kifejlesztett kombinált száraz manikűr, mellyel tökéletes felületet biztosithatunk az anyag felhordásához.


A legújabb manikűr technika mely pár éve robbant be a köztudatba.  A közösségi média különböző platformjain megjelenő tökéletes, szinte a bőr alól kinövő körömlakkozással ejtette ámulatba a szakembereket és a vendégeket egyaránt. Ez a speciális technika a köröm körüli bőr tökéletes megemelését és eltávolítását teszi lehetővé. Ennek köszönhetően tökéletes lakkozással tudjuk megörvendeztetni a vendégeinket. 

Gel Lac, vagyis tartós zselés lakkozás mára legalább olyan elterjedté vált mint a műköröm. Ez a technika a hagyományos lakkozás és a zselé legjobb tulajdonságait ötvözi, így biztosítja a ragyogó színeket, a tartósságot és a hagyományos lakkozás során gyakran felmerülő problémák kiküszöbölését (hosszú száradási idő, belenyúlás). Elkészítése körülbelül egy órát vesz igénybe és minimum három hétig ragyogó marad. Hála a folyamatos fejlesztésnek, egyre több és egyre szebb színekben érhető el ez a közkedvelt szolgáltatás. A hagyományos egyszínű változatok mellet, a francia lakkozás kedvelői is örülhetnek, hiszen Gel Lac-ból ezt is tartósan és esztétikusan tudjuk megvalósítani. A manapság igen népszerű színátmenetes körmöket is gyönyörűen el lehet készíteni ebből a remek anyagból. Mindemellett közel olyan változatosan lehet díszíteni akárcsak a műkörmöt.


Gellac (száraz, gépi “orosz” manikűrrel) áraink


Gellac egyszínű 6.800.-

Gellac francia, ombre, babyboomer 7.200.-

Tartós lakk teljes eltávolítása,  manikűrrel 4.000.-

Zselésfestés (egyszerű minták) nyomda, matrica, csillámpor, chrome por, chrome flakes, spider gel, pigment por ingyenes (max 2 köröm/szett)

Mikor válasszuk a Gel Lac-ot?

 

A Gel Lac-ot azok számára javaslom, akiknek jó minőségű erős körmük van. Szeretik a természetes köröm hosszát hiszen a Gel Lac nem alkalmas a körmök hosszabbítására.

 

A Gel Lac esetében egyaránt lehet beépített valamint felületi díszítéseket alkalmazni. Az anyag tulajdonságai lehetővé teszik, hogy a felületét visszamattítva akrillal vagy akvarellel mintát készítsünk akárcsak a műkörömre. A köröm síkjába belefekvő (pl: pehelypor, csillám, füstfólia) anyagokkal szintén jól díszíthető. A felületére egyaránt kerülhet 3D valamint síkbeli díszítés is. A műkörömhöz hasonló tartóssággal lehet a felületére Swarovski kövekből igazi ékszerkörmöket készíteni.

  

 

További képekért és inspirációkért kövess bennünket a Facebookon a Pinteresten vagy az Instagramon! !