Illusion Körömszalon

Műköröm Budán, a második kerületben!

Gellac

Gel Lac, vagyis tartós zselés lakkozás mára legalább olyan elterjedté vált mint a műköröm. Ez a technika a hagyományos lakkozás és a zselé legjobb tulajdonságait ötvözi, így biztosítja a ragyogó színeket, a tartósságot és a hagyományos lakkozás során gyakran felmerülő problémák kiküszöbölését (hosszú száradási idő, belenyúlás). Elkészítése körülbelül egy órát vesz igénybe és minimum három hétig ragyogó marad. Hála a folyamatos fejlesztésnek, egyre több és egyre szebb színekben érhető el ez a közkedvelt szolgáltatás. A hagyományos egyszínű változatok mellet, a francia lakkozás kedvelői is örülhetnek, hiszen Gel Lac-ból ezt is tartósan és esztétikusan tudjuk megvalósítani. A manapság igen népszerű színátmenetes körmöket is gyönyörűen el lehet készíteni ebből a remek anyagból. Mindemellett közel olyan változatosan lehet díszíteni akárcsak a műkörmöt.

Mikor válasszuk a Gel Lac-ot?

 

A Gel Lac-ot azok számára javaslom, akiknek jó minőségű erős körmük van. Szeretik a természetes köröm hosszát hiszen a Gel Lac nem alkalmas a körmök hosszabbítására.

 

A Gel Lac esetében egyaránt lehet beépített valamint felületi díszítéseket alkalmazni. Az anyag tulajdonságai lehetővé teszik, hogy a felületét visszamattítva akrillal vagy akvarellel mintát készítsünk akárcsak a műkörömre. A köröm síkjába belefekvő (pl: pehelypor, csillám, füstfólia) anyagokkal szintén jól díszíthető. A felületére egyaránt kerülhet 3D valamint síkbeli díszítés is. A műkörömhöz hasonló tartóssággal lehet a felületére Swarovski kövekből igazi ékszerkörmöket készíteni.

 

 

 

További képekért kövesd nyomon a Facebook oldalunkat is!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.319176464868338.73722.227853690667283&type=3